Декларация за поверителност

Поверителността на Вашите лични данни е наш приоритет, ето защо сме изготвили тази Декларация за поверителност, която описва по какъв начин вашата лична информация се събира, използва и споделя, когато посещавате или правите покупка от citymasks.com

Лична информация, която събираме

Всички Ваши данни, публикувани в сайта, са изцяло конфиденциални, защитени и биват използвани единствено с цел вашето по-добро обслужване – за обработка на електронна заявка, отговор на запитване, осъществяването на връзка с вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (за тези, които са добавили тази опция), спазвайки разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

Видове лични данни, които съхраняваме

При поръчка на продукт: Име и фамилия, имейл адрес и телефон.

Citymsasks.com може да съхранява и друга допълнителна информация, която потребителите на сайта доброволно са представили по време на изпращане на запитване по електронен път или телефон.

Време за което съхраняваме вашите лични данни

По време на регистрацията в сайта потребителите са дали своето съгласие за събиране, обработка и съхранение на личните данни за осъществяване на поръчка или други цели. Тези данни биват в последствие съхранявани до момента, в който потребителят не изяви изрично желание неговите данни да бъдат изтрити от нашата база с данни.

Ако не желаете вашите лични данни да се съхраняват от нас, може да изявите своето желание за тяхното заличаване на имейл info@citymasks.com

Цели, за които се събират вашите лични данни

Citymasks.com събира и обработва лични данни на своите потребители за следните цели:

  • За създаване на профил в сайта

  • За осъществяване на поръчка

  • За отговор на запитване

  • За по-добро обслужване и подобряване на потребителското изживяване в онлайн платформата

  • За предоставяне на отстъпки и промоции

  • За изпращане на известия относно предстоящи промоции и други събития

Сайтът е защитен със SSL (Secure Socket Layer) сертификат

Той осигурява криптирана (сигурна) връзка между сървъра и вашето устройство, като осигурява пълна конфиденциалност и неприкосновеност на въвежданата лична информация в сайта.

Предоставяне на вашите лични данни на трети лица

За изпълнението на поръчката ние използваме услугите на куриер, който получава част от личната информация, която вие сте предоставили по време на регистрацията, а именно адрес, имена и телефон.

В случай на допълнителни въпроси или нужда от допълнителна информация по отношение на вашите лични данни може да се свържете с нас на следния имейл адрес info@citymasks.com